Over mij
Ik ben Wijbrand van der Sande, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon.
Mijn beroep is presentator. 
Ik presenteer radio- en televisieprogramma's bij RTV Oost - de publieke regionale omroep van Overijssel, theatershows in de grotere theaters van Nederland en ik ben al een flink aantal jaren trouwambtenaar voor de gemeente Brummen en de gemeente Montferland. Daarbuiten ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.
Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waar-in ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën. Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

 

Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling

van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven.

Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest.

Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer

dan ik.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij.  Na het JA-woord

zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

 

Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen. Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik meer tijd tot mijn beschikking dan als ik voor de gemeente werk en zo kan ik veel meer aandacht geven aan jullie en jullie ceremonie.

Op een trouwdag mag het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!

 

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?

Mail, stuur een WhatsApp/sms bericht of bel mij voor meer informatie.

 

Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele en ontspannen ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een brede lach op terug kunnen kijken. 

Klik hier voor mijn contact informatie.

WS2019-03.png